Presentatie

Transportbedrijf Nitra bvba en garage ACB Motors bvba sloegen de handen in elkaar. Samen richtten ze NAS-CO bvba te Maldegem op, een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en carrosseriewerken voor vrachtwagens van alle merken.

Op deze pagina kunt u wat meer lezen over de achtergrond van beide zaken.

ACB Motors bvba

Garage ACB Motors bvba is een familiebedrijf dat van vader op zoon werd overgedragen. Onder zaakvoerder Bernard Blondeel werd de zaak in de loop der tijd uitgebreid, zodat u vandaag kunt rekenen op een gamma aan diensten: van de verkoop van tweedehandse en nieuwe voertuigen tot het onderhoud van en carrosseriewerken aan uw wagens.

Nitra bvba

Nitra bvba werd opgericht in 2004 en staat in voor het transport van allerhande materialen zoals zand en aarde. Verder voert dit bedrijf o.l.v. Nick Van Doosselaere ook grond-, wegen- en saneringswerken uit, waarbij gebruik gemaakt wordt van 2 eigen rupskranen.

Met NAS-CO bvba willen we u een nog uitgebreider dienstenaanbod bieden. Wij vinden daarenboven het persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk. U bent altijd verzekerd van een vlotte service, waarbij u meteen geholpen wordt door de juiste persoon voor uw vraag, probleem, Ö